فصل کاشت یونجه اصولا پاییز یا بهار می باشد. اگر بذرهای یونجه در فصل بهار کاشته شوند، حدود 60 الی 65 روز بعد در صورت مساعد بودن شرایط اولین برداشت صورت خواهد گرفت. برداشت دوم حدود 35 الی 45 روز بعد انجام خواهد شد. در کل با فاصله 35 الی 45 روز تا اواخر پاییز می توانیم برداشت های خود را انجام دهیم.
پس از آن گیاه خود را برای زمستان پیش رو آماده میکند و برداشت آن تا بهار بعد متوقف خواهد شد. در صورت مراقبت های لازم برای گیاه در سال بعد با فاصله زمانی 35 الی 45 روز نیز میتوانیم برداشت گیاه را تا اخر پاییز انجام دهیم.
برداشت گیاه تا سال چهارم رایج است اما اکثر کشاورزان کشت یونجه را از سال 4 به بعد متوقف می کنند زیرا عملکرد آن به طور قابل توجهی کاهش پیدا خواهد کرد. طبق آزمایش هایی که انجام داده شده عملکرد یونجه در هر سال 15 درصد کاهش پیدا می کند. اما گزارش هایی حاکم بر اینکه یونجه تا سال ششم و هفتم و یا حتی بیشتر نیز به تولید خود ادامه داده است را داشته ایم اما اکثریت کشاورزان از سال 4 به بعد از کشت محصول صرف نظر کرده و به کشت غلات میپردازند.